Texelverhalen

Workshop smartphone fotografie

Workshop smartphone fotografie

Het perfecte plaatje

Je ziet het perfecte shot, maar hét moment is zó voorbij. Tijdens onze workshop op Texel leer je de geheimen van smartphonefotografie kennen en hoe je elk speciaal moment moeiteloos vastlegt. Zet de volgende stap in jouw fotografie avontuur en meld je nu aan!

 Workshop smartphone980

 

Inhoud workshop

Tijdens deze workshop leer je op Texel de mooiste foto’s en filmpjes met je smartphone te maken. Wat moet je doen? Wat moet je vooral niet doen? Je hebt alleen je smartphone met volle batterij nodig.

Workshop regenboog IMG 5941 980

Je leert onder andere:

 • Hoe je ervoor zorgt dat je het moment niet mist.
 • Hoe je de mooiste foto's maakt.
  • Landschappen
  • Bloemen en beestjes (macro)
  • Reflectie
  • Portret
  • Hoe je foto's opzoek, corrigeert en deelt
 • Wanneer maak je een (bewegings)foto, bust, (slowmotion)filmpje of juist een timelapse?
 • Wat je vooral (niet) moet doen.

 Workshop winter IMG 6645 980

Dit kan ook aan bod komen

Afhankelijk van de wensen en vragen uit de groep kunnen onderstaande onderwerpen aan bod komen:

 • Tekst herkennen met je camera
 • Gemakkelijk documenten archiveren
 • Beste plekjes voor zonsopkomst of zonsondergang op Texel
 • Spelen met een lensbal
 • Leuke links en handige apps
 • Tips voor meer inspiratie

Speelgoedauto980 IMG 1504

Aantal deelnemers of groepen

Het maximum aantal deelnemers van de workshop is 10 personen zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Heb jij een grotere groep of wil je op een specifieke locatie op Texel? Geen probleem! Stuur dan een email met je wensen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshop 03 Hoofd

Jong geleerd... of nooit te oud om te leren!

Er zit geen minimumleeftijd aan de workshop. De oudste deelnemer tot nu toe is Jacques. Hij kreeg de workshop Smartphone fotografie van z'n dochter cadeau voor zijn 87e verjaardag! Ook nu blijkt weer: Nooit te oud om te leren.

Workshop oudstedeelnemer jacques 20230929 145414 980

Kom je ook?

Wil je met je smartphone foto's maken die rivaliseren met professionele camera's? Ontdek in onze workshop op Texel de geheimen van smartphone fotografie. Verbeter je vaardigheden, mis nooit meer de bijzondere momenten en maak indruk op vrienden en familie. Geef je passie voor fotografie een boost en meld je aan!

Workshop Vuurtoren IMG 6448 980

Maar ik heb een oude telefoon...

Het is ook niet erg als je mobiele telefoon al een paar jaar oud is. Ook met m'n vorige smartphones (iPhone 5s en 8plus) maakte ik al mooie foto's. Het is niet noodzakelijk dat je ervaring hebt met het maken van foto's met je smartphone. Of je nu een Samsung, iPhone, Xiaomi, Oppo of nog een ander merk gebruikt, dit maakt voor de workshop niet uit.

Workshop 8plus980 IMG 6282

Op de nieuwere telefoons zitten vaak meer camera's en opties om dingen vast te leggen. Maar juist in de basis van de fotografie leer je het meest, dat laten bovenstaande voorbeelden ook zien. Ik meld me aan met m'n 'oude' telefoon.

Niet goed? Geld terug

Mocht je wel alles al weten? Niet getreurd! We maken er een gezellige workshop van, je verdient een pluim en je krijgt je geld terug!

Boek nu hier je ticket voor deze workshop via VVV-Texel.

Planning voor de komende maanden

De workshop smartphone fotografie wordt op een enkele uitzondering na, elke woensdagmiddag van 13:00 uur t/m 15:00 uur gegeven. Stel dat dit moment jou niet past of al vol zit, stuur dan gewoon een mailtje of appje om te kijken of het die week op een ander moment wel past.

Reserveer alvast jou plekje!

Cadeautip 

Workshop Cadeautip980

Wie ga jij blij maken met deze workshop? Geef deze workshop door als tip of boek alvast een ticket!

Leerzaam bedrijfsuitje?

Wil je een leerzaam bedrijfsuitje? De workshop is ook erg geschikt voor een (deel van je) bedrijfsuitje. Dit kan in overleg ook voor grotere groepen dan acht personen. Heb je hier interesse in? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje naar 06-51293889.

Deelnemers aan het woord

Sinds het voorjaar van 2023 geef ik wekelijks de workshop smartphonefotografie. Velen genieten daardoor intussen dagelijks van de dingen die ze in twee uurtjes tijdens de workshop geleerd hebben.

Deelnemers Workshop980

Een aantal deelnemers hebben hun enthousiaste ervaringen gedeeld als review op mijn bedrijfspagina in Google Maps

Mis Deze Kans Niet!

Wil je je smartphonefotografie naar een hoger niveau tillen en Texel op een unieke manier vastleggen? Dit is je kans om niet alleen nieuwe vaardigheden te leren, maar ook prachtige herinneringen te creëren.

Wacht niet langer; de plekken zijn beperkt en ze vullen snel op. Reserveer nu je plek en ontdek de kick van de klik bij fotografie met je smartphone! 

Boek hier je ticket!

 

Hoe en waar wordt de workshop gegeven?

De workshop Smartphone Fotografie wordt standaard gegeven in 'Meneer De Cock', kikkerstraat 19 in De Cocksdorp. We beginnen de workshop binnen en drinken iets met wat lekkers erbij. We zitten gewoon aan tafel met onze telefoon en de presentatie vanaf vanaf een laptop. Zodra we zin hebben en het weer het toelaat gaan we buiten nog wat leuke dingen oefenen. 

Workshop meneer de cock prestatie IMG 8076

Voor groepen kunnen we hier ook een lekkere lunch voor u verzorgen met bijvoorbeeld soep en broodjes. Meneer De Cock is een super locatie voor familiebijeenkomsten, bedrijfsuitjes, vrienden- of vriendinnengroepen. Op verzoek kunnen we ook een andere locatie afspreken.

Contact

Zijn er nog vragen? App of bel naar 06-51293889 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer over Texel

Naast foto's maken schijf ik ook regelmatig verhalen over Texel:

Texel Google Maps lijstjes

Help een schaap op de rug!

De Slufter vol water!

Geheime vakantieplekjes op Texel

Mis Deze Kans Niet!
Boek hier je ticket!

Social media

Image

Social media