Texelverhalen

Vakantiefoto's afdrukken

Vakantiefoto's afdrukken

Wat ga jij doen met je leukste vakantiefoto?

Vaak blijft het bij een leuk bericht op Facebook, Instagram of status op Whatsapp. Dit is namelijk gratis. Toch wil ik je aanraden onderstaande websites eens te bezoeken en gewoon eens wat voor jezelf te bestellen. Mocht je nog een leuk cadeau zoeken voor je familie, buren of oppas voor de hond? Mogelijheden genoeg!

Mocht je twijfelen aan de kwaliteit van je eigen vakantiefoto's, download dan hier gratis Texelfoto's, deze kun je hierna kunt uploaden op de onderstaande websites om in ze in je eigen gewenste formaat te bestellen.

Niet goed? Gratis herdruk

Bij Smartfoto begint het al leuk voor nieuwe klanten: 50 gratis foto afdrukken én niet goed, gratis herdruk! Altijd het proberen waard dus.

Van canvas tot puzzel of behang!

Fotogeschenk.nl is een bedrijf waar vakantiefoto's naartoe kunt sturen. Bij Fotogeschenk maken ze er een kado van voor jezelf of een geschek voor een ander.

Wat kun je allemaal van je foto's laten maken? Ga je je kamer ermee behangen, of versier je de tuin met een prachtig vergezicht? Het kan allemaal!

  • Je foto op geborsteld aluminium geeft je foto een robuuste uitstraling!
  • Op canvas wordt je foto net een schilderij.
  • Met afdrukken als een foto-puzzel maak je leuk cadeau!
  • Fototobehang je slaapkamer en je bent in bed altijd op vakantie... 

Fotogeschenk.nl: Uw foto op canvas

Gemak: Werken aan de muur

Op de website Werk aan de Muur staan veel foto's mijn foto's al voor je klaar. Kies het gewenste materiaal en de juiste maat en rond je bestestelling af. Zie je ze al hangen?

Hieronder zie je een voorbeeld van de Texelse vuurtoren na hoog water op Canvas afgedrukt. Klik op de afbeelding om deze direct te bestellen.

Werkaandemuurcanvas

Ronde print

De 'ronde print' is momentel ook erg in trek. Hieronder zie je het voorbeeld van de Texelse Molen van het Noorden bij zonsondergang in een ronde print. Klik op de foto hieronder en selecteer 'Ronde print'. Kies de gewenste maat en bestel direct. 

Werkaandemuurrondmolen

Klik hier voor een overzicht van alle werken aan muur

Teveel gedoe?

TeKoop

Vind je het teveel gedoe om zo foto's te uploaden en bestellen? Geen zorgen! Breng gewoon een bezoek aan Schapenboerderij Westerweg (80) in Den Hoorn. Hier liggen de meeste foto's op jou te wachten in verschillende formaten!

 

Texelvakantie

Heb je je vakantie nog niet geboekt? boek dan direct je vakantie via VVV Texel.

Vakantie op Texel boeken

Maak mijn fotogeschenk!

Maak van je Texel vakantie een blijvende herinnering!

Kies voor het afdrukken van je vakantiefoto(s)

  • op canvas
  • behang
  • hout

Of maak er zelfs een puzzel van...

Het kan allemaal!

Laat me weten of het je gelukt is!

Conclusie:

Afdrukken van je vakantieherinneringen doe je bij Fotogeschenk!

 

Social media

Image

Social media